Vinnarum’s Bonus Royal

Vinnarum

Jackpot!

Vinnarum – Registrera dig här. Startbonus, kostnadsfrispins, kampanjer, deals etc.

Är det din Tur idag..Casino Girl
Hall of Gods är det hetaste spelet just nu, utan tvekan! För ett par dagar sedan vann en lyckosam person 55 miljoner kronor på spelautomaten. En helt vansinnigt hög summa! Och idag vann ännu en person en jackpot på Hall of Gods. Jackpotten hann komma upp i 5 miljoner kronor så den satt nog rätt bra den med. Vilken otrolig tur!

Som tur för oss andra så finns det bra med pengar att vinna på Arabian Nights. Dryga 18  miljoner kronor ligger och trängs och bara väntar på en vinnare. Mega Fortune har ca.4.7 miljoner i jackpot och Hall of Gods är snart uppe i 1 miljon kronor.  Jag ska in och snurra några varv ikväll. Det är bara att hoppas att jackpottrenden håller i sig. Den 22 oktober så gick ännu en megajackpot. Det var en spelare hos PAF som fångade in 28 miljoner kronor på Mega Fortune. Vilken röta!

Bonus Royal

Du kan fortfarande hämta din “Bonus Royal” hos Vinnarum. Det vill säga om det inte redan är gjort då erbjudandet endast gäller en gång per medlem. Det vore dumt att inte ta vara på erbjudandet då Vinnarum bjuder dig på hela 50% upp till 1000 sek på den summan du väljer att satsa. Den 31oktober är sista dagen för “Royal Bonus” erbjudandet.

Vinnarum – Ta Turen till dig.

Vi ses.
Mvh Kelly ♦

Vinnarum