Vinnarum “Win both ways”

Vinnarum

Heja Vinnarum!

Vinnarum – Plocka din bonus på max 2000 sek och dina trevliga kostnadsfrisnurr.
·
Är det din Tur idag..Casino Girl
Varför är Vinnarum så bra? Svaret är.. Därför att Vinnarum gör allt rätt. De har de coolaste spelen, den härligaste bonusen och de tuffaste erbjudanden som du kan hitta på nätet. De har verkligen förstått vad vi spelare vill ha! Vinnarum är en riktig guldklimp. Sedan blir det ju inte sämre av att Vinnarum är en del av Bonnier Gaming, här spelar vi säkert. Fatta att Bonnier koncernen har anor i över 200år i Sveriges affärs historia. Det du!
·
Det blev precis så som jag förutspådde i gårdagens artikel om Vinnarum. Jag visste det! Att ett nytt week-end deal var på väg. Om du satsar 300 sek på super sloten Starburst så har du 30 kostnadsfrisnurr att ha kul med (nät & mobil). Starburst är Sveriges populäraste spelautomat genom tiderna. Du vet sloten med guld, glitter och “win both ways”. Erbjudandet gäller hela helgen 18-20 oktober. Är du dessutom en ny kund så har du en förbaskad tur då du även får en bonus på upp till 2000 sek.
·
*Glöm inte att logga ut & in för att aktivera spinnen.

Jackpot!

99.942.751 kronor ligger och retas i Vinnarums totala jackpot. Förstå att det finns nästan 100 miljoner kronor att vinna idag! En sanslöst attraktiv summa. Om du vill vinna stort så ska du satsa på de tre följande spelen:

 Hall of Gods ligger på en klar första plats med sina 42 miljoner kronor.

 Mega Fortune tackar man inte heller nej till då över 27 miljoner finns i potten.

 Arabian Nights är en klar 3:a med den sagolika summan på dryga 17 miljoner kronor.

Läs mer om Vinnarum – Ta Turen till dig..

Vi ses.
Mvh Kelly ♠

Vinnarum