Vera John’s Tournaments

Vera John Bonus

Vem vinner?

Välkommen till Vera John – Dagens turnering, nya spel, jackpots,bonus mm.

Gillar du att tävla mot andra spelare? Ja, då kommer du helt klart gilla att delta i Vera John‘s Turneringar. Här tävlar du mot andra Vera John medlemmar i en trevlig och spännande miljö. Dagens Turnering heter “Money Maraton eller Pengamaraton” och det ligger 10.000 sek i prispoolen. Spelet som Vera John valt till denna Turnering är nya Big Bang.

I morgon påbörjas en ny tuff Turnering på spelsajten. Skriv gärna in dig på morgondagens tävling “Quest for Cash eller Jakten på kontanter”.  Även här finns det en riktigt fet prispool med 10.000 sek. Du har två utvalda spel att välja på Rooks Revenge och/eller Cash Spin.

Vera Johns turneringar går ut på att vara med på 50-topp listan. Dvs att lyckas vara en av dem som har den bästa utdelningen på 25 sammansatta spelrundor. Du kan lätt hålla koll på din plats i tävlingen genom att kolla in Vera John’s leaderboard eller resultatlista.

Tycker du att det låter som en kul grej så är det bara att glida vidare in till VeraJohn för registrering. Nya spelare har även en trevlig startbonus plus en massa kostnadsfrisnurr som väntar. Välkommen att klicka på snabblänken högre upp.

Mycket nöje på Vera&John!

Vinst Garanti

Har du hört talas om VeraJohn’s fantastska “Vinst Garanti”? Om inte så borde du läsa det här. Vera John har sedan maj 2013 innfört ett system med daglig vintgaranti. Summan ligger i vanliga fall på 50.000, 100.000 eller 500.000 kronor. Det innebär att Vera John kan garantera att minst en spelare kommer att ta hem dagens vinstgaranti på antingen 50,100 eller 500.000 kr. Låter och är helt suveränt!

Ex. säg att dagens vinstgaranti ligger på 50.000 kronor och att den högsta vinsten under dagen kommer upp i 30.000 kronor. VeraJohn kommer då att lägga till 20.000 kronor på spelarens vinst så att slutsumman blir 50.000 kronor.

Stora Cash! I slutet på varje månad delas en vinstgaranti på 500.000 kronor ut. Dvs om ingen vunnit mer än en halv miljon kronor under månadens gång så lägger Vera John till mellanskillnaden.

Vera John – Vill du ta reda på mer om spelsiten?

Lets Play for Fun with Vera John.

Kelly ©.