Vera John – Endast idag 20 fria spin

Google+: [googleplusauthor]

Vera John har ett torsdags erbjudande

Titta hit.

HÄMTA 20 FRIA SPINSPELAUTOMATEN DEAD OR ALIVE

HÄMTA 20 FRIA SPIN
SPELAUTOMATEN DEAD OR ALIVE

 

Knacka på  hos Vera & John och hämta din startbonus & dina fria spinn.

Wanted Dead or Alive.

Om du känner för att kolla in spel sajterna i kväll så kanske Vera John kan vara ett bra val. Hos dem hittar du ett fria spin erbjudande i dag torsdag mellan kl.17.00 och fram till kl.01.00. Gratissnurren tilldelas på spelautomaten Dead or Alive. Har du aldrig spelat på Dead or Alive förrut så är det absolut värt ett försök. Du kommer garanterat gilla spelet som på noll tid lyckas med att få spänningen på topp.

Gå vidare till Vera & John för speldetaljer.

Spelet Dead or Alive utspelas i den Amerikanska Vilda Västern i slutet av 1800-talet och tack vare spelets häftiga grafik får man en känsla av att vara med i en tecknad film. Din uppgift är att fånga en förymd fånge och belöningen är en enorm bonus. Spelautomaten har 5hjul och 25linjer och du kommer garanterat att fängslas av spelets handling.

Wild symbolen symboliseras av Dynamit-symbolen och den ersätter många av de andra symbolerna för att lättare kunna skapa vinnande kombinationer. Penningsäcken är scatter symbolen och med tre eller fler av dessa på hjulen aktiverar du det första av två bonusspel. Det finns även en pistolsymbol och med hjälp av den symbolen aktiveras det andra bonusspelet. På Mobilspelare.com tycker vi att spelautomaten Dead or Alive är ett roligt och lättsamt spel där det även finns chans till stor vinst även med små spel summor.

• Vinster på insatslinjer multipliceras med antalet satsade mynt per insatslinje.
• Wild-symbolen ersätter alla symboler utom scatter.
• Scatter-vinster ger total insats x multiplikator.
• Scatter-vinster ger utdelning oberoende av valda insatslinjer.
• Endast högsta vinst per aktiv insatslinje ger utdelning.
• Vinster på insatslinjer infaller när symbolerna är i följd från vänster till höger.
• Samtidiga vinster på olika insatslinjer läggs till.

Dead or Alive är som sagt ett väldigt roligt och lättsamt spel där man kan fastna i timmar. Ett råd: -Hämta dina fria spin och gör dig en egen uppfattning. Vem vet, det kanske blir en av dina favoriter och glöm nu inte bort att erbudandet endast gäller mellan kl.17.00-.1.00 – idag torsdag. Så vänta inte för länge..

 

Tjejer titta hit.
Vore synd att missa detta ..

24 januari 2013
Vilken Temadag är det idag?
Idag mina Vänner så är det det Frufridagen.

Ett påhitt av Lennart Hyland, från Karusellen 1954. Den 24 januari skulle alla husmödrar få ledigt en hel dag och deras män skulle sköta hushållet och barnen. Idrottsrörelsen var i uppror; ”hur skulle det gå med idrotten om männen måste ta hand om hem och barn”, och jämlikhetsdebatten blossade.
Hedra dagen och din kvinna genom ge henne ledigt idag.

Är det din Tur idag..
Vi hörs.

Mvh Kelly ♠
Mobilspelare.com 

Vill du skapa ditt eget konto hos Vinnarum. Du kommer enklast vidare genom att klicka på bilden nedan.

Välbesökt mobilcasino med många urläckra spelautomater.