Vera John and Vegas Baby!

Vera John Bonus

Nytt hett spel

Är det din Tur idag..
Välkommen till Vera John – Registra dig & hämta ditt startpaket fyllt med spel bonus.

Passa på! Vera John har ett nytt spel vid namnet Vegas, Baby. Ja, den heter verkligen så Vegas, Baby. Jag gillar namnet det är ett som är säkert. Spelautomaten kommer från den kända speltillverkaren IGT och verkar mer än lovande. Varför inte ta och använda Vera Johns erbjudande med en kostnadsfrispeng på 20 kronor. Den nya sloten har 2 x wilds & 15 kostnadsfrispel med  x 3 multiplikator om du lyckas komma till bonusrundan.

Succé erbjudandet “Vinstgarantin” fortsätter. Vera John fortsätter att lova dagliga vinster på allt från 50.000, 100.000 eller 500.000 kronor. Dagens Vinstgaranti är på 50.000 kronor så minst en person kommer att gå hem med åtminstone 50.000 kronor. Alla Vera Johns spel är inkluderade i kampanjen och du hittar regler och villkor för Vinstgarantin inne på Vera Johns spelsite.

Turneringar

Kolla in Vera Johns turneringar. Ett roligt och spännande sätt att tävla på. Dagens turneringsspel heter “Rusa mot rikedom”. Turneringen har 5000 kronor i prispoolen och det är de två spelen Mr Vegas och Las Vegas Fever som gäller. Prova!

Morgondagens turnering heter “Podium Kampen” och det finns 10.000 i vinstpotten. Utvalda spel är At The Coppa och nya Vegas, Baby!

Vera John – Kasinot där du har extra skoj

Vi ses.
Mvh Kelly