Vem vann Vera John?

Vera John

Först och främst..

Nu har någon lyckats igen! Jackpotten på Mega Fortune har precis blivit vunnen. I stora drag så har en person kammat hem högsta vinsten på ca. 32.400.000 miljoner kronor. Waouhouu!!

Vilken känsla! Gör vad du vill. Köp ett slott, ge bort pengar eller presenter, lyx resan, ät kaviar och drick Champagne varje dag, gräv ner pengarna i trädgården eller det kanske är bäst att sätta in dem på banken. Vad tycker du?

Vera John – Här kan du komma vidare till din startbonus (upp till 5000kr).

Chansen finns ju alltid att man en vacker dag vinner högsta vinsten och några schyssta jackpottar just nu är : Arabian Nights med sina 13.846.000 kronor eller Mega Fortune som redan är uppe i 2.835.000 kronor.

Dagens vinstgaranti

Vera John – Vill du läsa lite mer om V&J?

Dagens vinstgaranti ligger på 70.000 kronor. Det är inte illa för en helt vanlig torsdag. Det kan nog vara en bra idé att sätta snurr på några kronor ikväll. Spela dock alltid med måtta, spela smart.

Kolla med Vera John för att se vilka regler och villkor som gäller angående Vinstgarantin på 70.000 kronor. Klicka på bilden högst upp så kommer du in till kasinot, vinstgarantin  och startbonusen på upp till 5000 sek.

Är det din Tur idag..
Ha en trevlig torsdag.

Mvh Kelly ♠
Mobilspelare.com

Vera John