Var är du Mr Green?

Mr Green

Mera kommer..

Vill du vara med och tävla om lyxiga priser i Mr Greens Mode Tävling? Då är det snabba puckar som gäller då erbjudandet går mot sitt slut. Det ligger priser för över 100.000 kronor i prispotten. Knacka på hos Mr Green och se vad som erbjuds.

Mr Green – Här kommer du enkelt och snabbt vidare. Det finns mycket att hämta hos Mr Green som alltid månar om sina kunder. Nya medlemmar kan hämta en helschysst startbonus på upp till 1200 sek + en massa gratisspel. Varmt välkommen!

Sydamerika, Indien, Rysland, Paris etc. Jorden Runt resan går går sakta men säkert mot sitt slut och Mr Green drar kosan mot norr. En otrolig resa med en massa nya heta erbjudanden i bonus. Kul!

Starburst

Spela på Starburst eller Starburst Touch idag och plocka in en extra lott till vinstdragningen till de lyxiga priserna för 100.000 sek. Du kan kamma hem totalt 2 lotter idag. den 1:a genom att spela på valfritt spel och den 2:a genom att spela minst 20 rundor på antingen Starburst eller Starburst Touch. Det är sista chansen idag söndag så missa den inte. Lycka till!

Är det din Tur idag..
Vi ses.

Mvh Kelly ♣
Mobilspelare.com

Mr Green