Tripp, trapp.. mamamiabingo

mamamiabingo

Ja tack!

Mamamiabingo – Här finns en enorm startbonus att hämta

Lite extra bonus är inget man tackar nej till precis! MamaMia Bingo har sitt vanliga måndagserbjudande med 50 kronor i bonus på alla dagens insättningar över 200 kronor. En helschysst deal många av oss fått som en vana att nyttja på spelsajten. Ta vara på dagens deal annars får du ha tålamod att vänta in nästa måndag och nästa måndags bonus.

Tripp, trapp, trull, truddelutt.. Det finns mer att vara med på idag på nätets gladaste spelsajt. Varför inte glida över till MamaMia Bingo nu på direkten och ta dig en titt på vad som erbjuds?

♦ Tripp, Trapp, Trull i Club60 kommer att pågå under en timma kl.13.00 – 14.00. Kanske ett trevligt lunchbreak efter maten.
♦ Lite senare under kvällen är det Chatspelvalet i Club60 som gäller. Är du i valet och kvalet?  Varför inte välja både och?

Bra startpaket

MamaMia Bingo – Vill du läsa lite mer om MamaMia Bingo?

Vilket tar man?
Ja du, det här blir svårt! Nya kunder på MamaMiaBingo kommer att få ett startpaket i välkomstpresent. Det svåra är att det finns två paket att välja på. Ett med 100 fria snurr plus lite bonus och ett annat med en kolossal startbonus (upp till 4000 sek).

Klickar du på direktlänken ovan får du mer information.

Kelly ©.