Travet & Mamamiabingo

MamaMia Bingo

Söndagstravet

Är det din Tur idag..
MamaMia Bingo – Välkommen att gå vidare till sajten här. Koppla av med MamaMia Bingo! Nya kunder får en trevlig bingo bonus & massor av spelglada kostnadsfrisnurr.

Finns det två saker som står många kärt hos Mamma Mia Bingo så är det Söndagstravet och Bingorummen. Det är folkkära spel som är både underhållande och avkopplande. Idag söndag kan du vara med och spela på Söndagstravet hos Mamma Mia Bingo. Kolla in Söndagstravet i Club 60 kl.14.00 – 15.00 & Söndagstravet i TRIO kl.17.00 – 18.00.

Något helt annat.. Gillar du roliga historier? Om du har tillgång till Facebook så kan du gå in på Mamma Mia Bingos Facebook sida och lämna in ett bidrag i form av en rolig historia. De tre roligaste bidragen belönas med 30 kronor var.  Det är MamaMia Bingos trevliga chattvärdar Johan och Hilding som tar på sig ansvaret att välja ut vinnarna.

2014

Fatta att 2013 redan går mot sitt slut. Jag hinner inte med i svängarna längre. Vad ska du hitta på på nyårsafton? Själv ska jag jobba fram till kl. 19.00. Lite trist men jag hinner trots allt hem i tid för att fira nyårsafton med några goda vänner. Som tur är är det inte jag som står för maten i år.

Den som vill är välkommen att fira det nya året med MamaMia Bingo. Det brukar alltid vara trevligt. Jag håller fast vid att MamaMia Bingo har den trevligaste spelsiten. Man känner sig snabbt hemma på Mamamiabingos trevliga kasino.

Jag satt och funderade på vad mitt nästa semestermål ska bli och kom att tänka på MamaMia Bingos årliga bingoresor. Vad hände igentligen med årets bingoresa? Någon som vet?

Ha en skön söndag.
Mvh Kelly ♠