Stålar i sikte hos Vera John

Vera John Bonus

Pengarna lockar..

Är det din Tur idag..
Titta in till Vera John – Härliga spel, skyhög startbonus och fin fina erbjudanden.

Endast idag – Bli en turneringsmästare hos Vera John! Var med och dela på dagens prispott i turneringen “Stålar i sikte”. Häng på i turneringen och bli en av de tio spelare som toppar Vera Johns leaderboard. Spotta i nävarna och kör på så att det ryker på något av de två turneringsspelen. Du kan spela på Enchanted Meadow och/eller Reel Rush.

För att komma med i tio i topp listan ska du lyckas med bedriften att ha en av de tio bästa procentuella vinstutdelningar på 20 sammanhängande spelrundor. Som vanligt gäller uttrycket “Alla sätt är bra utom de dåliga”. Är du intresserad av turneringen och startbonusen? Kolla med Vera John så får du veta mer (via länken ovan). Välkommen!

Vinstgarantin

Vera John – Kasinot där du har skoj.

Vinstgarantin fortsätter under 2014. Det hela började redan i maj 2013 och har sedan dess blivit en av Vera John’s mest populära spelerbjudande. Vinstgarantin innebär att Vera John utlovar en daglig vinst på 50.000, 100.000 eller 500.000 kronor.

Ex. säg att dagens vinstgaranti ligger på 50.000 kr och att den spelare som vunnit mest kammat hem 30.000 kr. Om dagens vinstgaranti ligger på 50.000 kr kommer Vera John att lägga till 20.000 kr på de 30.000 kr så att slutsumman blir 50.000 kr. Capito?

Vi ses.
Mvh Kelly ♠

Vera John