Secrets of Vera John

Vera John

Torsdags spin

Välkommen till Vera John – Hämta bonus, kostnadsfrispel, nya erbjudansen och mycket mer.

Är det din Tur idag..Casino Girl
Vera John har en fråga.. Vill du ha lite extra kostnadsfrispins på nya spelet Secret of the Stones idag? Jo, jag kunde väl tänka mig det. Finns det överhuvudtaget personer som tackar nej till kostnadsfrispel? Väldigt få i sådant fall. Gör så här om du vill ha spinnen: Logga in hos Vera John och du har dina spins. Kan det bli enklare? Om du inte har ett konto hos Vera John än så måste du först registrera dig för att kunna ta del av alla mysiga erbjudanden. Det tar ca. 3min att bli medlem så det är snabbt gjort. Nya medlemmar får en ovanligt hög startbonus hos Vera John. Bonusen, som är beroende på din 1:a insättning, kan enkelt komma upp i 5000sek.

“Vinstgarantin” – Erbjudandet med vinstgaranti fortsätter oktober ut. Vera Johns dundersuccé med daglig vinstgaranti fortsätter nu i höst. Varje dag kommer minst en spelare att plocka in minst 50.000 sek i vinst hos Vera John. Hur det fungerar? Det hela är riktigt enkelt men smart uttänkt. Den spelare som har dagens högsta vinst kommer att få ut mellanskillnaden upp till 50.000 sek av Vera John. Missa inte att 4 gånger under oktober månad så höjs garantin till hela 100.000 sek. Datumen och villkoren hittar du enklast direkt hos Vera John när du klickar dig vidare via länken ovan. Lycka till!

Konkreta Kontanter

Vera John – Visst vill du läsa mer..

Kom över en sväng till Vera John idag och var med i dagens kampanj “Konkreta Kontanter”. 10.000 sek ligger i prispotten och de kommer att delas ut till de 50 spelare som har högsta procentuella vinstudelning på dagens utvalda spel. I uträkningen tar man de bästa 25 sammanhängande spelrundorna. Redo..?

Dagens utvalda turneringsspel är nya Secret of the Stones.

 

Ha en trevlig torsdag.
Mvh Kelly ♦

Vera John