Paf & Lyckohjulet

Paf Bonus & fria snurr

Ta chansen nu!

Välkommen till PAF – En säker och komplett spelsajt med stil

Snurra på Lyckohjulet och hoppas på det bästa. Paf Casino har instalerat ett härligt Lyckohjul med fin fina vinster. Kom in till Paf idag och se om det kanske är din Lyckodag idag. Det finns härliga semester resor till vackra Åland att vinna och trevliga cash priser också för den delen. Ta chansen och sätt snurr på Lyckohjulet inne på Paf’s populära spelsajt. Alla detaljer hittar du via direktlänken ovan. 

Erbjudande på Paf.  50.000 kronor extra i vinst, dagligen, på Paf’s “Tillasammans-bonus” på Hall of Gods. Visst har du hört talas om sloten Hall of Gods? Du vet den där spännande sloten med de fantastiska jackpottarna som har asagudarna som tema. Paf har ett suveränta bra bonuserbjudande för tillfället där du tävlar om att få vara med och dela på den dagliga potten på 50.000 kronor. Det hela går ut på att du lyckas spela på Hall of Gods under den timme på dygnet då flest personer spelar på sloten. Låter enkelt…

Let’s Bingo

Är du sugen på lite bingo? Då har du kommit helt rätt eftersom Paf  har ett enormt urval av bingo erbjudanden. Idag kan du bl.a ta del i Paf’s sköna bingospel i de följande bingorummen:

 Variant2-rummet – Tillsammans jackpott.
 Silverrummet – Silver bingo 50cent.
 Bronsrummet – 90 bingo 90cent.
 Let’s Bingo – Let’s Bingo

Kelly ©.