Paf – En jackpott som slår världsrekord

Google+: [googleplusauthor]

Paf’s jackpot på Mega Fortune i världsklass

Hämta Startbonus!

Hämta Startbonus!

 

Har du redan registrerat dig hos Paf ?
Om inte så kan du gå vidare till Paf här för att
registrera dig och hämta din startbonus.

 

Den stora jackpotten på Mega Fortune vunnen men Jackpotten på Hall of Goods ligger fortfarande kvar..

 

Paf’s jackpot på Mega Fortune världsklass

Det är nog inte många som missat att jackpotten på spelautomaten Mega Fortune blivit vunnen. Söndagen den 20:e januari var verkligen en tur dag för en av Paf’s spelare som lyckades med ”alla spelares dröm” dvs vinna jackpotten. Det här var ju inte vilken jackpott som helst då, utan Mega Jackpots super jackpott på nästan 155.000.000 kr. Ofattbart stora pengar.

 

Nya spel Bee Together & Snackisar

Paf har nyligen lanserat två helt ”nytänkande” speltjänster. De har precis kommit ut med spelautomaten Bee Together som är Paf’s självutvecklade spel där det egna med spelautomaten är att du som kund kan spela, chatta och vinna med andra Paf medlemmar. Spelautomaten har flera helt nya funktioner såsom bonnuspel som gynnar hela ”bikupan” dvs att hela gruppen som spelar för samma kupa kan ta del av din bonus och vice versa. Det enda sättet för dig att ta reda på om detta kan vara något för dig är att testa spelet Bee Together direkt hos Paf.

Det andra spelet de just lanserat är Snackisar och det verkar vara ett heltokigt spel där det går att på att ”slå vad” om saker och ting. Du kan slå vad om i stort sett vad som helst och i slutändan får man se vem som vinner vadet och pengarna. Vem hade rätt..

Skynda över till Paf för att ta del av deras kampanjer och erbjudanden.
Glöm inte att hämta din startbonus om du är en:
Ny Medlem hos Paf – Startbonus.

 Är det din Tur idag..

Namnsdag idag – Måndag den 28 Januari   –  Karl  &   Karla

Mvh Kelly ♠
Mobilspelare.com

Dags att signa upp sig hos Paf redan? Alla nya kunder får du en riktigt generös välkomstbonus att spela för. Klicka på bilden nedan.

Pad Casino