Mamamiabingo’s topp bonus

mamamiabingo

Titta hit!

Mamamiabingo – Välkommen att se vad MMB har att erbjuda.

Vem blir nästa storvinnare hos MamaMia Bingo? Ett stort grattis utropar vi till Lenjas som vann härliga 619.320 sek på den populära sloten Starburst i juni. Man får förmoda att semestern kommer att bli ovanligt skön för storvinnaren som nu lugnt kan luta sig tillbaka i hängmattan och bara njuta av sommaren och vinsten. Grattis!

MamaMia Bingo har ett urtrevligt special erbjudande till nya kunder nu i sommar (klicka på speciallänken ovan) med upp till fantastiska 4000 sek i starbonus plus en massa kostnadsfrisnurr. Visst låter det riktigt bra? Ta dig gärna en titt på Mamamiabingo’s spelsajt så få du själv avgöra om du hittar något spännande som passar dig.

MamaMia Bingo är en välkänd spelsajt på nätet som erbjuder massor av slots eller spelautomater & bingo! Som en del av Bonnier Gaming spelar man tryggt på MamaMia Bingo’s spelsajt.

Mycket nöje!·

Dagens erbjudande

Mamma Mia Bingo – Vad händer på Mamma Mia Bingo?

Kul! Kolla in MamaMia Bingo & Casino’s facebook sida idag och dela med dig av sommarens bästa minne. 3 personer kommer att vinna en trevlig liten pott på 35 sek vardera.

Idag hittar du ett helskönt bonuserbjudande på spelsajten. Mamma Mia Bingo bjuder på 50 sek i bonus på ALLA dina insättningar under dagen och kvällen. Det enda kravet är att du satsar minst 200 sek per insättning. 200 sek eller mer ger dig alltså 50 sek i bonus, varje gång!

Kelly ©.