Mamamiabingo’s hjältar

MamaMia Bingo

Superhjältar

Välkommen till MamaMia Bingo – Bra startbonus, nya spel, härliga erbjudanden mm.
·
Är det din Tur idag..
Här har du dagens bästa deal. MamaMia Bingo delar ut så mycket som 170 gratisspin.. Woohou!  Kom och spela med “Superhjältarna”, du kommer att känna igen dem.. Starke Niklas, Magic Monica och Super Arnie. En liten hint, kolla Bingobloggen. Som sig bör så är erbjudandet med spinnen både enkelt och bra. Tänk bara på att detta erbjudande endast gäller i dag fram till tolvslaget i natt.
·
Du har tre valmöjligheter. 1) Sätt in exakt 111 kr och du får 20 snurr på magiska Starburst. 2) Sätt in 333 kr och du kommer att få 50 freespins på Jack and the Beanstalk. 3) Här ska du in med 777 kr för att komma åt hela 100 gratissnurr på läskiga Blood Suckers. Logga ut och in igen för att aktivera spinnen.
·
Har du varit inne hos MamaMia Bingo och spelat än? Om inte så kan du räkna dig till gruppen “Nya medlemmar”. Det brukar vara rätt populärt att registrera sig på Mama Mia Bingo då man får ett trevligt välkomstpaket på köpet. Visst gillar du väl gratissnurr, startbonus och bingo bonus?
·
**Varför inte ta en titt på MamaMia Bingo & Casino på facebook. Hjälp till att rösta fram “Världens bästa Superhjälte”.

MamaMia Bingos support

Mama Mia Bingo – Läs lite mer om MMB.

Om du någon gång skulle behöva kontakta Mama Mia Bingo så har du tre möjligheter att komma i kontakt med dem. Telefonsupport, Livesupport och Mailsupport.

Telefonsupport: Öppentider kl.13.00 – 24.00 vardagar, kl.13.00 – 24.00 lördagar & kl.13.00 – 21.00 söndagar.

Livesupport: Chatta live med supportpersonalen. Öppet – Kolla att symbolen för onlinesymbolen lyser på förstasidan.

Mailsupport:  support@mamamiabingo.com – Mailsupporten är öppen dygnet runt och personalen svara så fort de kan.

Ha en bra torsdag.
Mvh Kelly ♦