Mamamiabingo’s fredagsmys

MamaMia Bingo

MamaMia Bingos Lyckoträffar

MamaMia Bingo – Nya spel, bingo rum, erbjudanden, kostnadsfrisnurr och startbonus.
·
Är det din Tur idag..
Härligt det är redan fredag igen! Jag ska snart smita iväg iväg och handla något  gott till ikväll. Det kommer bli något lättlagat så att jag slipper stå och laga mat halva kvällen. Jag vill bara ta det lungt och mysa ikväll då veckan varit rätt hektisk. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att slinka in en sväng till MamaMia Bingo för att koppla av med lite spel. Avkoppling och spänning på samma gång, det gillar jag.
·
Här har du det perfekta fredagserbjudandet. MamaMia Bingo lottar ut tusentals freespins under hela kvällen. Hela 147 paket kommer att lottas ut. Ett paket var 3:e minut mellan klockan 18.00-24.00 plus att varje halvtimme kommer även ett Mystery-Pack att utlottas. Så här går du tillväga: Satsa minst 5 sek på någon eller några av de följande spelautomaterna Reel Rush, Thief, Magic Portals, Flowers, Hot Hot Volcano eller Merlins Millions. Gå raskt vidare till Mama Mia Bingo för mer information.
·
** In och utloggning krävs för att aktivera spinnen.

Sol & värme

För dig som vill läsa mer om MamaMia Bingo.

Sommaren har precis tagit slut men jag är redan sugen på en solresa då jag känner på mig att vintern kommer att bli lång. Som du säkert vet så brukar MamaMia Bingo ordna årliga bingoresor till något trevligt ställe. Så om du älskar bingo och trivs hos MamaMia Bingo kanske du har lust att hänga på i år. Vi väntar på att MamaMia Bingo kommer ut med information om resedatum och plats. En resa till något varmt ställe skulle inte sitta fel.

Vill du kolla på förra årets bingoresa till Cran Canaria så hittar du allt under fliken “Gran Canaria” på förstasidan inne hos Mamma Mia Bingo.

Ha en skön helg.
Mvh Kelly  ♣