Mamamiabingo i blåsväder

MamaMia Bingo välkomstbonus

Tornado Farm Escape

MamaMia Bingo – Dagens bingo bonus, Tornado Farm Escape, starterbjudanden, fria spin etc.

Vad händer idag på MamaMia Bingo? Som vanligt så har nätets mysigaste spelsajt lite smått och gott att bjuda på vilket kanske kan pigga upp oss en sådan här vintrig onsdagsmorgon.mamamia-bonus

En blåsig historia! Sedan ett par dagar finns det ett nytt spel från Net.Ent. att upptäcka på Mamamiabingo, Tornado: Farm Escape. Ett fasligt roligt spel faktiskt, där det gäller att hålla i hatten då tornadons virvlande vindar sveper in över bondgården. Videosloten är modern och snygg och bjuder på flera häftiga specialfunktionemamamia-plusbonusr varav en storm-funktion.

Tornado: Farm Escape är en energisk slot som även får den tröttaste att piggna till! Temat utspelar sig på en bondgård där tornadon skapar kaos. Sloten består av 5-hjul och 3-rader och har 20 fasta insatslinjer. Den teoretiska utbetalningsprocenten RTP ligger på 96.50%.

Blev du nyfiken? Kila vidare till Mamamiabingo via deras speciallänk ovan.

Ha så kul!

Bingobonus erbjudande

MamaMia Bingo – Mammamiabingo – Mama Mia Bingo – Ett trevligt näthäng.

Hållå där! Idag är det som sagt onsdag och då brukar ju Mamamiabingo bjuda oss på lite extra bingo bonus och så även idag! MamaMia Bingo ger dig 50% i bonus på summan du satsar under dagen, max. 500 kronor. Ett trevligt tillskott i spelkassan som de flesta tacksamt tar emot.

Ha en skön dag!

Kelly C.