Mama Mia Bingo 2014

MamaMia Bingo

Ett Gott Nytt År

Är det din Tur idag..
Varmt välkommen till MamaMia Bingo – Kolla in dagens härliga deals med kostnadsfrisnurr & bingobonus Tänk om 2014 är ditt år? Ta chansen med MamaMia Bingo!

Om du har lite tid över under dagens lopp kan du gärna ta dig en sväng till Mama Mia Bingos spelsida. Kasinot börjar det nya året med en massa trevliga och roliga erbjudanden. Jag känner på mig att 2014 kommer att bli ett alldeles förträffligt år hos MamaMia Bingo. Det börjar starkt med att de 3 Superhjältarna Super Arnie, Magic Monica och Starke Niklas har ett riktigt bra torsdagserbjudande med upp till 170 freespins att hämta. Superhjälts spelen i fråga är Hall of Gods, Flowers och Gonzo’s Quest.

Har du hört talas om spelautomaten Starburst? Jag kan tänka mig att många svarar ja då Starburst är Sveriges mest spelade slot genom tiderna. En riktig stjärnslot faktiskt. Mama Mia Bingo som gillar att dela ut kostnadsfrispin har haft den goda idén att välja just Starburst för sina kostnadsfrispel. Registrera dig och du har 20 kostnadsfrisnur på ett snäpp. Satsa några kronor och du har 80 spin till att ha kul med. Vet du vad? Det ligger även bingo bonus och väntar på dig hos Mama Mia Bingo.

2014

Ta 5 minuter med MamaMia Bingo – Visste du att ..

Gott Nytt År!
Nyårslöften – Så svåra att hålla..Vad gjorde du för nyårs löften? Enligt Wikipedia är det vanligaste löftet att man ska gå ner i vikt. Själv har jag gett mig löftet  att vinna jackpotten på Arabian Nights 🙂 Vi får se om jag lyckas.Seden med nyårslöften kommer för övrigt ursprungligen från USA. 

Unna dig lite tid med spel och avkoppling hos Mamma Mia Bingo då och då. Vare sig du älskar bingo eller gillar att spela på de sista videoslotarna så är Mamma Mia Bingo ett bra och säkert val.

*Tips. Kolla in sloten Hall of Gods som håller på en mega jackpot för tillfället.

Ha en skön vecka.
Mvh Kelly ♥