Leo Vegas Monaco & iPhone

Leo Vegas

Vill du..

Välkommen till Leo Vegas – Upp till 7000 kr i startbonus, 100 kostnadsfrisnurr, härliga deals etc.
·
Är det din Tur idag..
Leo Vegas och drömjackpotten.Visst vill väl du vinna 45 miljoner kronor? En dum fråga kan tyckas men det är svårt att veta om du vet.. Om du vet att det ligger dryga 45 miljoner i potten på spelautomaten Hall of Gods. En helt fantastisk summa! Leo Vegas som gillar riktigt feta jackpottar har kommit ut med ett coolt kostnadsfrisnurr erbjudande. Spela på stjärn sloten Starburst fram till på fredag och du blir automatiskt med i utlottningen av 1000 kostnadsfrisnurr på just Hall of Gods.
·
En annan dum fråga. Vill du vinna en iPhone 5S? Då ska du spela så det ryker på samma härliga Starburst från och med nu och fram till på fredag klockan 12.00. Leo Vegas “Spurt-tävling” är i full gång och det är bara att haka på. Go, go gooo!

NRJ Awards

Nu har du chansen att få uppleva något utöver det vanliga.Det här skulle sitta perfekt nu i höstmörkret. En betald resa för två till lyxiga Monaco samt exklusiva biljetter till NRJ DJ Awards. Att vinna är enkelt! Gör så här: Spela än en gång på spelautomaten Starburst. Varje krona du satsar tar dig ett steg närmare vinsten. Tävlingen pågår fram till den 22 october och du hittar alla detaljer och regler direkt inne hos Leo Vegas.

Leo Vegas sponsrar NRJ DJ Awards och tack vare detta ger de oss chansen att kunna få ta del av evenemanget. Det kommer bli en helt galet trendig och häftig händelse med alla de stora DJ namnen. Ett minne för livet!

Leo Vegas – Mer att läsa om Leo Vegas. 

Ha en skön tisdag.
Mvh Kelly ♣

Leo Vegas