Leo Vegas är galna!

Leo Vegas

Rubrik

Välkommen till Leo Vegas – Här hittar du kostnadsfrispinnen (200 st) & startbonusen (upp till 7000 sek).
·
Är det din Tur idag..
Leo Vegas är kasinot som siktar mot stjärnorna. Leo Vegas har lyckats med det omöjliga! De har lyckats med att förbättra sitt redan helt fantastiskta välkomstpaket. Nu ligger det hela 200 kostnadsfrispin och en bonus som enkelt kommer upp i 7000 sek och väntar på nya kunder. Det är helt vansinnigt bra! Det är nästan synd att jag redan är medlem hos Leo Vegas..
·
Så här går du till väga: Klicka dig vidare till Leo Vegas för registrering via länken ovan. Tar typ 2min. Nu har du redan 20 spin! Gör en första insättning och du får 180 snurr till. De 180 snurren delas ut under en period av 9 dagar. 20 spin per dag. Tackar!
När det gäller startbonusen är det ungefär samma regler som gäller. Enklast klickar du dig vidare till stolta Leo Vegas så får du allt förklarat i ett nafs.
·
** Leo Vegas kommer starkt & är ett busbra bra val.

 Hämta en iPhone 5

Leo Vegas “Spurt tävling”.Spela som en vettvilling på videosloten Starburst fram till på fredag så har du en chans till vinst av en splitter ny och glänsande iPhone 5. Det skulle sitta rätt fint, eller hur? Själv skulle jag bli överlycklig då min egna mobil börjar tröttna.
·
Skulle inte en trip till Monaco sitta rätt fint?  Leo Vegas har ett suveränt erbjudande med en resa för två personer plus en elegant inbjudan till NRJ DJ Awards i prispotten. Här ska du spela på Starburst igen, spela så att du blir blå. Varje krona och varje spinn räknas och den som spelar mest har störst chans till vinst. Lycka till!

Ha en trevlig onsdag.
Mvh Kelly ♠

Leo Vegas