Kick-Off with Unibet!

 Unibet Startbonus.

Vem vann!

Välkommen till  Unibet –  Ta mig vidare till Unibet’s spelsajt. Erbjudanden, startbonus mm.

Fotbollsdrömmar! Nu är det snart slut på månadens Kick-Off!

Unibet ger chansen till två av sina spelare att vinna drömresan, om man gillar sport och fotboll vill säga. Två personer kommer att skickas ut till någon av Europas städer, destinationen är vafri, för att se fotboll i världsklass.

Det som peppar en lite extra är att förutom fotbollsmatchen så ligger det även resepengar och hotell vistelse i prispaketet.

1-2 pris:
Ovanstående resa till Europa. Biljetter, resepengar och hotell.

3-10 pris:
Unibet kommer att dela ut priser till ett värde av 4000€ + att spelsajten delar ut priser varje vecka under kampanjen (värde 1000€).

**Tävlingen håller på ett par dagar till, fram till den 31augusti 2014. Du finner alla detaljer angående Kick-Off kampanjen inne på Unibet’s spelajt. Direktlänken finner du ovan.

Anmäl dig nu!

Unibet & Unibet Mobil Casino – Nätets populäraste spelsajt

Nu börjar ett nytt Livebetting mästerskap! Missa inte chansen att få vara med i tävlingen och tävla om förstapriset på härliga 8000€.

Tävlingen  är uppdelad i två delar Kvalet och Finalen. Från den 27augusti och fram till den 21september pågår Kvalet. 10 i topp listan vinner en iPad (som ska användas i finalen) och resan till tävlingen/finalen i London. Finalen till Livebetting mästerskapet kommer att hållas i London den 30november 2014.

Tycker du att det hela låter spännande så hittar du fler detaljer hos Unibet. Klicka på länken eller knappen så kommer du snabbt vidare.

Kelly ©.