I Love Mamamiabingo!

MamaMia Bingo BonusYes!

MamaMia Bingo – Vrålbra bonus hos MMB hela dagen.

Vem säger att måndagar är trista dagar? Inte jag i alla fall.. MamaMia Bingo har ett kanonbra måndags erbjudande. Du får bonus på varenda insättning på spelsiten idag. Ta dig vidare till Mama Mia Bingo via snabblänken ovan. Sätt in 200 spänn eller mer så har du 50 kronor i bonus. Enkelt och smidigt! Du kan nyttja erbjudandet om och om igen, hela dagen! Happy?

Om du inte registrerat dig  på Mamma Mia Bingo än kan du enkelt klicka dig vidare via bilden eller länken ovan. Du fyller i startblanketten på ett kick och sedan är du redo att upptäcka Mamma Mia Bingo’s urmysiga spelsite. Bra spel, bingo, chatten, resor, jackpottar mm. Och du förresten, du får ett startpaket med bonus , bingo cash och upp till 100 kostnadsfri spin. Inte illa alls faktiskt.·

Nytt hos MamaMia Bingo

Att MamaMia Bingo är en ovanligt trevlig spelsite vet du säkert redan. Här kan man spela bingo med likasinnade i en trevlig och säker miljö. De som jobbar på MamaMia Bingo är bosatta på Malta och det märks på deras glada  humör att de gillar sin spelsite.

Om du gillar spel, gemenskap, bingo  och heta deals så kommer du att trivas hos MamaMia Bingo. Det anordnas till och med bingoresor, oftast till Gran Canaria, då och då. Du hittar mer om spelsiten här.

Nya spel brukar alltid vara välkommna bland MamaMia Bingo’s medlemmar. De senaste nyheterna är två helcoola spel som du gärna får provspela hos Mama Mia Bingo. Red Baron och Lucky 88 är namnen på de nya spelen.

Kelly ©.