Härliga Mamamiabingo!

mamamiabingo

Idag på MMB

MamaMia Bingo – Här finns dagens erbjudande, startbonusen, spelen & kostnadsfrisnurren

Härligt! Dagen börjar bra på Mamamiabingo. Du kan slinka in till Mamamiabingo när du vill under dagen och hämta en helschysst bonus på 50%. Spelsiten erbjuder 50% i bonus på summan du väljer att satsa (upp till 500sek). Ett trevligt tillskott i spelkassan som säkert skulle sitta fint för de flesta. Du kommer vidare till Mamma Mia Bingo’s spelsite via direktlänken här ovan.

Onsdags spel:
Har du tid att koppla av med lite spel under dagen så kan det vara bra att veta att du hittar de två följande spelen idag onsdag.

  • Dubbel Trubbel i TRIO kl.14.00 – 15.00
  • Elake Chattvärden i Club60 kl.19.00 – 21.00

Mycket nöje!·

Nya spel

MamaMia Bingo – Vill du läsa mer om MamaMia Bingo

Testa nya LIGHTS – Ett enkelt spel med låg risk. Speltillverkaren Net Entertainment lanserade sitt nya spel Lights i maj i år. För ovanlighetens skull lanserades spelet både via webben och via mobilspel från dag ett.

Lights är grafiskt sett helt fantastiskt och med sitt myntvärde på 0.01 – 1€ plus alla bonusfunktioner (wilds) kan man bli sittande i timmar vid spelet. Lights är ett avkopplande och rätt lugnt spel som passar utmärkt att koppla av till då även bakgrundsmusiken bidrar till en avspänd och soft atmosfär.

Mamma Mia Bingo – MamaMia Bingo – Mamamiabingo – Mama Mia Bingo

Kelly ©.