Dröm med Vinnarum

Vinnarum

Öppna ett konto nu

♥ Vinnarum – Jackpotar, startbonus, kostnadsfrisnurr, erbjudanden mm.

Vinnarum – Jag sitter här och ler lite dumt för mig själv.. dagdrömmar. Helt plötsligt befinner jag mig sittandes i en solstol med vit och mjuk sand mellan tårna och med en isig fruktdrink i händerna.. oh là là! Vet du varför mina tankar flög i väg? Jo, jag kollade precis in dagens totala jackpotsumman hos Vinnarum, ca.76.535.000 kronor!

Spring över och öppna ett konto på studs, vem vet vems Tur det är att plocka hem den nästa jackpoten. Som ny kund kan du även hämta din startbonus som kan bli 2000 kronor plus trevliga freespins.

Arabian Nights – Ta och testa spelautomaten Arabian Nights som har en sagolik vinst på flera miljoner kronor.

Mega Fortune – Här har du “The jackpotmashine”. Ingen spelautomat har spottat ut så många och enorma vinster.

Geisha, Icy & Tiki Wonders spelen – Allt som oftast hittar du riktigt coola jackpotar på de tre Wonders spelen.

♥ Vinnarum Läs mer om Vinnarum här

Är det din Tur idag..
Ha en trevlig torsdag.

Mvh Kelly ♦
Mobilspelare.com

Vinnarum