Dagliga spins på Mr Green

Mr Green startbonus

Grymt bra!

Välkommen att titta in hos Mr Green – Gå vidare till spelsajten här!·

Mr Green har nyligen ändrat sitt starterbjudande till nyregistrerade kunder. Deras nya deal är grymt bra med hela 400% i bonus upp till 1000 kronor på din första insättning. Att du sedan kommer att få upp till 300 free spins av Mr Green gör ju inte saken sämre, eller hur? Mr Green är en av de bästa spelsiterna på nätet just nu. Lets Play – Du spelar säkert på Mr Green’s prisbelönta spelsida.

Du är inbjuden till festen! Idag och några dagar framöver har Mr Green ett helshysst spelerbjudande där du dagligen kommer åt kostnadsfrisnurr på utvalda spelautomater. Om du var snabb så hann du haffa 7 snurr på Puppy Love igår. Idag erbjuder Mr Green 7 snurr på Mythic Maiden till alla som är satsar 200 kronor på spelsiten. Gå vidare till spelsiten (länken oven) och se vilke spel som erbjuds under kampanjeveckan.

**Du kan använda dina fria spin både på nätet och på Mr Green’s Mobil Casino.

Urval

Mer om Mr Green – Ett säkert kort i alla lägen

På Mr Green’s spelsajt hittar du allt du kan önska. Överfyllda jackpotspel, nya moderna slotar och “gamla” klassiker som Roulette och Black Jack. Ta dig gärna en sväng över till Mr Green’s kompletta och lättnavigerade spelsajt för att se vad som erbjuds. Välkommen!

Spellista:
•   Video Slots
  Roulettes
•   Black Jack
  Live Games
•   Poker Games
  Other Games
•   Jackpot Games

Kelly ©.