Chansa på Leo Vegas

Leo Vegas - startbonus på 200 spins & 7000 krNya mobilspel

Är det din Tur idag..
Välkommen till Leo Vegas –Kom och hämta din fantastiska bonus + upp till 200 free spins.

Vilken frihet! Sedan jag upptäckt friheten med mobilspel har jag i stort sett gått över till att spela enbart mobilspel. På så sätt kan jag spela när och i stort sett var jag vill, alltid. Leo Vegas var en av de första spelsiter som insåg vilka otroliga  fördelar det innebar med mobilspel för oss spelare. Leo Vegas Mobil Casino är en refrens för de flesta, snyggt, spelvänligt och urproffsigt på alla sätt och vis. Prova!

Nya mobilanpassade spel:
 Twin $pin – Ett suveränt spel från NetEnt. Den unika tvilling funktionen och de 243 olika chanserna till vinst gör denna 70-tals inspererade vegas slot till en höjdare.
 Mega Fortune – Här har du spelet som pumpar ut den ena mega jackpotten efter den andra. Nätets högsta vinst kommer från just Mega Fortune som blivit en favorit för många.
 Fruit Bonzana – Här hittar du en ny version av den klassiska banditen. Med sina fyra progressiva jackpottar och alla klassiska symboler såsom frukter, fyrklöver och sjuor är Fruit Bonzana ett säkert kort.
• Puppy Love – Ett otroligt sött och gulligt spel från duktiga Betsoft. Du hittar wilds, fria spins med multiplier och ett härligt Puppy store bonus game.
 Easy Slider – Här har du en tuff slot från Nextgen Gaming. Grafiken, musiken och detaljerna är helsköna. Så på med skinnvästen, hoppa upp på bågen och bara kör..
• Space Race –  Ett helt nytt spel från Play’n Go. Här är du med under åren då USA och Ryssland ville vinne kampen om rymden. Ett spännande och roligt spel du inte får missa.

Vi ses.
Mvh Kelly