Bara idag på Mamamiabingo

mamamiabingo

Hämta 50% i bonus

MamaMia Bingo – Ta mig vidare till MMB’s spelsajt.

Idag hittar du ett helskönt bonuserbjudande hos Mamamiabingo. Bonusen ligger på 50% och om du satsar 500 kronor så kommer du att få hela 250 kronor i bonus vilket är dagens högsta bonussumma. Ha i åtanke att bonusen endast gäller på en insättning.., så om du vill ha en maximal bonus är det som sagt 500 satsade kronor som gäller.

Mama Mia Bingo är en riktigt trevlig spelsajt med roliga spel och massor av bingo. Du som redan varit inne och lirat på Mama Mia Bingo’s spelsajt vet vad jag pratar om. Du som är ny kan ta en sväng över till Bingo-chatten och/eller kolla in flikarn Gran Canaria och Veckobrev för att få en känsla av hur siten fungerar.

Nya kunder har även ett trevligt startpaket med extra bonus, bingobonus och freespins som väntar. Du är välkommen att ta dig en titt!·

Go bananas!

MamaMia Bingo – Vill du läsa lite mer om MamaMia Bingo?

Inget är roligare än att upptäcka ett nytt läckert spel! Mamamiabingo har plockat in en färsk nyhet i sitt spelsortiment – GO BANANAS! Ja, du hör ju själv, här är ett spel som måste testas!

Den roliga sloten kommer från den kända speltillverkaren Net Entertainment och temat är i stora drag galna apor i ett helcoolt djungeltema. Sloten som släpptes för en dryg månad sedan har fått många nya “fans” och  i stora drag gäller det att låsa upp bonusspelet (5 olika bonusar – Wild Tarsier, Wild Gorilla, Wild Baboon, Wild Orangutan och Wild Langur)

Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 20 fasta vinstlinjer.

Kelly ©.