2:a advent Mamamiabingo

MamaMia Bingo

Julkalendern

Är det din Tur idag..Casino Girl
Julkul med MamaMia Bingo – Gratispel i Starburst, bingobonus, julkalendern etc.·

Idag är det 2:a advent. Hemma hos mig ska vi mysa med glögg, pepparkakor och julgodis. Självklart kommer det 2:a ljuset i adventsljusstaken att tändas. Det blir så stämningsfullt med levande ljus när det är mörkt ute. Om två veckor står julen för dörren och nu måste fixas och bakas så att allt blir klart i tid.

Får du tid över under dagen så kan du ta dig en sväng över till MamaMia Bingo. Öppna dagens lucka och se vad som gömmer sig idag i MamaMia Bingos mysiga Julkalender. Gratissnurr, bingobonus..? Den som inte är medlem hos Mamma Mia Bingo ännu kan registrera sig direkt på spelsiten. Det kommer att finnas ett trevligt startpaket som väntar på nya medlemmar. Startpaketet är fyllt med kostnadsfrispel på Starburst, bingo bonus & startbonus.

Koppla av hos trevliga Mama Mia Bingo. Just nu pågår Söndagskompisar i TRIO (kl.18.. –  kl.19.00).

Nya spel

Mamma Mia Bingo – För dig som vill veta mer.

Har du hunnit med att kolla in det nya spelet “Creature from the Black Lagoon”? Vare sig svaret är ja eller nej så är det läge att spela några rundor på spelautomaten hos Mamamiabingo idag. Varför? Jo först och främst för att spelet är värt ett försök och för det andra för att mamamiabingo delar ut 50 kostnadsfrispin på spelet. Eller.. låt mig förklara. Spela och vinn 100kr på ett enda snurr på Gonzo’s Quest och de 50snurren på Creature from the Black Lagoon är dina.

Låter kanske komplicerat men det är det faktiskt inte. Spela på Gonzo’s Quest och vinn 50 kostnadsfrisnurr på nya Creature from the Blck Lagoon. Du måste dock vinna 100kr på ett enda spinn på Gonzo’s Quest för att kvalificera för spinnen.

Ha så kul med Mama Mia Bingo!

Trevlig söndag.
Mvh Kelly ♥