13’e Mamamiabingo!

MamaMia Bingo

Fredagen den 13:eindex

Är det din Tur idag..
Fira Lucia med MamaMia Bingo – Här kommer du vidare.

Luciatåg & fredag den 13:e. Idag är det en ovanligt spännande dag. Först och främst är det Lucia och Mamamiabingo bjuder bl.a på Lucia spins. För det andra så är det fredag den 13:e idag och många tror att det är en extra tursam dag när det gäller spel. Ute i Europa bara exploderar alla spelsiter och lotterier idag. Alla vill vinna högsta vinsten idag!

Som sagt idag är det Lucia och jag hoppas få lite väldoftande glögg och en lussebulle under dagen. Hos MamaMia Bingo har man bullat upp riktigt ordentligt med både free spins, pepparkakor och skönsång. Gå vidare via länken ovan och öppna dagens lucka i Julkalendern. Bakom luckan finns en trevlig överraskning med freespins på härliga Starburst. Stjärngossen Nilo har har kommit på den goda idén att bjuda på 40 kostnadsfrisnurr till alla oss som sätter in exakt 111sek idag.

Ha en mysig Lucia & trevligt spel hos MamaMia Bingo!

Julkalendern

Vill du läsa lite mer om MamaMia Bingo?

Försök att titta in till Mamma Mia Bingo dagligen nu i december månad. Förutom alla “vanliga” erbjudanden så kan du öppna en lucka i Mamma Mia Bingos Julkalender. Det brukar finnas riktigt trevliga överraskningar bakom varje lucka. Ta bara dagens exempel med 40 free spins på Starburst.

Ha en skön fredag.
Mvh Kelly ♣